Telemark

PFN Telemark har fått “egne” websider på www.pfn.no :

Du finner dem øverst i den grønne menyen, klikk på Regioner, videre på Telemark. Regionen har i tillegg egne Facebook sider ( leses best om du er innlogget på Facebook). Hvis ikke, kan du lese en kopi her. Kopien (sist kopiert 20.09.14) oppdateres av og til. Det er kjempefint om du kan bidra med lokalt stoff for å holde sidene oppdaterte og interessante å lese. Kontakt PFN her:

Hør CD plata til Rejoice fra Skien her:

Artikkelen blir senere å finne, under “Media Filer.
Les gjerne [fra K.S] Kristent bluesband inntar Ringerike fengsel. PFN laget denne reportasjen om Rejoice i Pfn Kontakten Nr 3 fra 2011.


Spesielt sang nummer seks har vært til velsignelse og legedom.

Venstre klikk – Hør spornummer:
12345678910.
Høyreklikk for nedlasting. Kvalitet 192 kbps.Fra PFN-Kontakten Nr 2 fra 2011 har vi satt sammen bildet under. Klikk for større bilde her.

PFN Telemark: Møte på Tollnes bedehus hver Tirsdag:

Møtet på Tollnes bedehus begynner kl.19.00 (Wesselvegen 18, 3736 Skien). Alle er hjertelig velkommen til PFN Telemark! Det blir forbønn, vitnesbyrd kaffe og kake. Ta med en venn og kom! Hilsen Inger Heibø.
null
Du som leser dette oppfordres sterkt til å ta turen til Tollnes bedehus. Prison Fellowship Norge er verdens største tverrkirkelige arbeid for å hjelpe spesielt innsatte, løslatte og pårørende. I Skien har vi ukentlige samlinger som er åpne for alle kristne som vil være med i et omsorgsfellesskap der vi tar vare på hverandre og dem vi følger opp andre steder. Bildet fra Tollnes bedehus under er hentet her.

PFN Telemark minner om møte Tirsdag 16. september:

Det blir møte på Tollnes bedehus i morgen tirsdag 16.09 kl. 19.00
Det blir vitnesbyrd og sang, bønn for behov, kaffe og kake! Alle er hjertelig velkommen til PFN -Telemark!

PFN Telemark minner om møte Tirsdag 09. september:

Det blir fellesskapskveld på Tollnes bedehus tirsdag 02.09
Alle er hjertelig velkommen til PFN -Telemark!

PFN Telemark minner om møte Tirsdag 26. august:

Det blir møte på Tollnes bedehus tirsdag 26.08 kl.19.00.
Vi ber for ulike behov. Det blir sang, vitnesbyrd, kaffe og kake!
Velkommen til PFN-Telemark!

PFN Telemark minner om møte Tirsdag 19. august:

Det blir møte i morgen tirsdag 19.08 kl.19.00 på Tollnes bedehus!
Det blir kake og kaffe og forbønn etter behov! Alle er hjertelig velkommen til PFN-Telemark!

PFN Telemark minner om møte Tirsdag 12. august:

Det blir fellesskapskveld på Tollnes bedehus tirsdag 12.08 kl.19.00
Det blir kake kaffe, sang og vitnesbyrd! Alle er hjertelig velkommen til PFN- Telemark.
*** ** *
Oppsummering:
Sterkt møte i kveld! Det er fint å se folk blir døpt i Den Hellige Ånd!
Folk vitner om at de har blitt helbredet på Tollnes bedehus! All ære til Jesus! Takk til alle som bidrar til fellesskapet! Vi gleder oss til neste tirsdag! Hilsen Inger.

PFN Telemark minner om møte Tirsdag 05. august:

Det blir møte på Tollnes Bedehus tirsdag 05.08 kl.19.00 Det blir vitnesbyrd, kake, kaffe, lovsang og forbønn for syke! Vi tror på en levende Gud! alle er velkommen! Hilsen Inger
*** ** *
Oppsummering:
Det ble et sterkt møte i kveld, hvor mennesker ble frelst og møtte Jesus! Vi ber om at de nye på vegen skal bli døpt i Den Hellige Ånd og bli bevart!

PFN Telemark minner om møte Tirsdag 08. juli:

Siste fellesskapskveld før ferie, er på tirsdag 08.07 på Tollnes bedehus. Det blir kake, kaffe frie vitnesbyrd, lovsang og forbønn! Alle er varmt velkommen til PFN Telemark! Hilsen Inger

Vi trenger noen frivillige:

Hei! Vi trenger noen frivillige som kan være med å pakke klær i Kristen Østmisjon. Klærne skal sendes til Romania. Prøver å få det til på mandag 07.07 eventuelt senere i uka. Ta kontakt med Inger Heibø, dersom du kan være med å hjelpe til. Hilsen PFN Telemark

PFN Telemark minner om møte Tirsdag 1. juli:

Det blir fellesskapskveld med sang og vitnesbyrd, kaffe og kake på Tollnes bedehus tirsdag 01.07 kl.19.00. Alle er hjertelig velkommen! Hilsen PFN Telemark.

PFN Telemark minner om møte Tirsdag 24. juni:

Det blir fellesskapskveld tirsdag 24.06 på Tollnes bedehus! Alle er hjertelig velkommen til PFN Telemark! Hilsen Inger Heibø

PFN Telemark minner om møte Tirsdag 16. juni:

Det blir fellesskapssamling på tirsdag 17.06 kl.19.00 på Tollnes bedehus! Ta med en venn og kom! Det blir kake og kaffe, lovsang og forbønn! Alle er velkommen til PFN Telemark. Hilsen Inger
*** ** *
Oppsummering:
Vi hadde en flott samling på tirsdag! Har fått flere tilbakemeldinger om at Jesus gjorde flere mirakler der! Det er spennende å se hva Gud gjør der neste tirsdag! PFN-Telemark

PFN Telemark minner om møte Tirsdag 20 Mai:

Det blir møte på Tollnes bedehus 20.05 kl.19.00 (Wesselvegen 18, 3736 Skien). Alle er hjertelig velkommen til PFN Telemark! Det blir forbønn, vitnesbyrd kaffe og kake. Ta med en venn og kom! Hilsen Inger Heibø.
*** ** *
Oppsummering:
Vi fikk en sterk lovsangskveld på Tollnes bedehus 20 Mai! Vi kunne kjenne Guds nærvær! Helge Knudsen delte om betydningen av hva ord skaper i våre liv på godt og vondt! Etterpå hadde vi en nattverdstund. Til slutt hadde vi felleskap med noe å spise og drikke! Vi takker for kvelden vi fikk ha sammen! Hilsen Inger Heibø

PFN Telemark minner om møte Tirsdag 13 Mai:

Det blir møte på Tollnes bedehus 21.05 kl.19.00 (Wesselvegen 18, 3736 Skien). Alle er hjertelig velkommen til PFN Telemark! Det blir forbønn, vitnesbyrd kaffe og kake. Ta med en venn og kom! Vi får besøk fra PFN Kløfta til tirsdag. Det blir mye sang og vitnesbyrd denne kvelden. Hilsen Inger Heibø.
*** ** *
Oppsummering:
Vi hadde en festkveld på Tollnes bedehus i kveld! Fantastisk gjeng fra Kløfta og PFN. Takk til alle som gav oss denne fine kvelden! For sang, vitnesbyrd og talen til Jan Strand. Takk til kakebakerne! Hilsen Inger Heibø.

PFN Telemark minner om møte i dag 6. Mai:

Det blir møte på Tollnes bedehus 06.05 kl.19.00 (Wesselvegen 18, 3736 Skien). Alle er hjertelig velkommen til PFN Telemark! Vi får besøk fra kontaktsenteret i Porsgrunn! Det blir forbønn, vitnesbyrd kaffe og kake. Ta med en venn og kom! Hilsen Inger Heibø.
*** ** *
Oppsummering:
Det ble et sterkt omvendelses møte i kveld på Tollnes bedehus! Stein Bang talte et alvorlig budskap. Det var fullt hus, flere nye mennesker! Vi trenger å høre sannheten om hvilken tid vi lever i. Jesus kommer snart, og han vil hente en pyntet brud.